4 de juliol de 2020 4/7/20

Alós sol·licita a PSPV i Compromís que donen suport a les inversions en el clavegueram

Alós sol·licita a PSPV i Compromís que donen suport a les inversions en el clavegueram - (foto 1)
  • L'alcalde popular vol destinar 100.000 euros del nou pla 135 a obres del pla director

Just al final del Ple de pressupostos, l'alcalde popular de la localitat va incidir en la necessitat de majors inversions en el pla director de clavegueram i en la voluntat de destinar el nou pla 135 a obres de sanejament. Cal recordar que la Diputació de Castelló té intenció de duplicar l'import dels plans 135, per la qual cosa el municipi disposarà de 210.000 euros en ajudes. La meitat d'este import ja està destinat a l'ampliació del carril bici i la remodelació del carrer Guillem de Moncada, per tant la demanda posada de manifest per l'alcalde se centra en l'increment que eixirà aprovat en el pròxim Ple de la Diputació de Castelló.

Segons Alós: "És per tots coneguda la necessitat de realitzar una inversió major en el clavegueram, una sol·licitud de Ciutadans, del regidor independent i compartida pel PP en la present negociació de pressupostos, però oblidada pel PSOE i Compromís". I sembla ser que a estos dos grups anava dirigida la reclamació, ja que a pesar d'haver compartit responsabilitats de govern recentment, ja no es recorden de les greus deficiències que presenta el clavegueram a Moncofa. Deficiències que, segons l'alcalde, poden afectar negativament a la salut pública i al turisme.

L'alcalde també va recordar com en el 2016 els grups de l'oposició es van oposar a una inversió de 800.000 euros en clavegueram "de forma irresponsable ja que havent tingut alguns d'ells labors de govern, s'hi van oposar".

Pujar