2 de desembre de 2020 2/12/20

El alcalde de Moncofa demana a Generalitat i Diputació tests massius “per a no arribar tard i evitar contagis”

  • El consistori remet una comunicación en la qual incideix en l´efectivitat que ha tingut aqueix material en altres països

  • Alós Valls: “Posem tot de la nostra part, perà necessitem tests per a saber qui és el portador i prendre les mesures per a evitar el contagi”

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha demanat a la Generalitat i a la Diputació de Castelló tests massius i mascaretes per a tota la població del municipi amb la condició de no arribar tard a l'hora de previndre els contagis del COVID19 o coronavirus. El consistori ha remés una comunicació a sengles institucions i incideix en l'efectivitat demostrada que ha tingut en altres països la provisió d'aquesta mena de material a tota la població.

“Des de l'Ajuntament estem a la sencera disposició de totes les administracions per a ser el més efectius possible i frenar aquesta pandèmia. Estem posant tot de la nostra part, reforçant els nostres recursos i atenent totes les situacions que van sorgint. Però necessitem tests per a saber qui és el portador del virus, prendre mesures sobre aquest tema i poder evitar el contagi”, ha indicat l'edil.

En aqueix sentit, l'alcalde ha confirmat que “donada la paràlisi de la Generalitat, des de l'Ajuntament ens estem treballant en la comprar de mascaretes per a tota la població i tests per als treballadors de l’Ajuntament que están en la primer linia en la lluita contra el COVID-19”

Pujar