Castellano

Veïns de Moncada denuncien els esvorancs a la calçada que causen danys als seus vehicles

Veïns de Moncada denuncien els esvorancs a la calçada que causen danys als seus vehicles
  • Demanen que es replanten arbres i que es recobreixen amb terra les rases per no posar així en perill les persones

MÉS FOTOS
Veïns de Moncada denuncien els esvorancs a la calçada que causen danys als seus vehicles - (foto 2)
Veïns de Moncada denuncien els esvorancs a la calçada que causen danys als seus vehicles - (foto 3)
Veïns de Moncada denuncien els esvorancs a la calçada que causen danys als seus vehicles - (foto 4)
Veïns de Moncada denuncien els esvorancs a la calçada que causen danys als seus vehicles - (foto 5)
Veïns de Moncada denuncien els esvorancs a la calçada que causen danys als seus vehicles - (foto 6)
Veïns de Moncada denuncien els esvorancs a la calçada que causen danys als seus vehicles - (foto 7)
Veïns de Moncada denuncien els esvorancs a la calçada que causen danys als seus vehicles - (foto 8)
Veïns de Moncada denuncien els esvorancs a la calçada que causen danys als seus vehicles - (foto 9)

Els veïns dels carrers limítrofs a l'avinguda 9 d’Octubre de Montcada estan "farts" que l'ajuntament de la localitat no faça res per a tapar els enormes i profunds forats en els quals haurien d'estar plantats arbres, però en els quals, per contra, hi ha enormes forats que esgota la paciència dels conductors. Les rodes dels cotxes acaben ficades en els escocells, a més de què també posen en perill la salut de les persones, ja que és fàcil acabar amb el peu ficat en els forats.

Sofia Capilla, veïna de la zona, posà una reclamació a l'ajuntament d'aquesta localitat de l'Horta Nord el passat 24 de setembre, però no ha rebut cap resposta o solució. Per això, es posà en contacte amb tots els grups de l'oposició els quals li manifestaren que el problema era conegut pel grup municipal de govern “perquè ho hem dit moltes vegades”, però que tornarien a comunicar-ho. Així ho van fer en el següent ple municipal, però els escocells continuen donant autèntics maldecaps al no poder visualitzarlos mentre s'està aparcant. Per això, moltes rodes acaben ficades en els clots, ocasionant continus problemes en els vehicles.

Un altre veí del barri, Antonio Morales, assenyala que quan plou l'avinguda es converteix en un fangar, ja que les rodes arrosseguen el fang que es forma en els escocells, i que no entén com resulta tan complicat “o bé plantar arbres, la qual cosa seria la més adequada perquè proporcionarien ombra a
l'estiu, o bé tapar-los”. Una altra veïna de la zona, Luisa Domínguez, considera que l'ajuntament hauria de fer cas de les reclamacions que reben i que, entre altres, segur que està repetida la de “les vergonyoses rases de l'avinguda 9 d’Octubre”. Així, assegura que ha fet ús en nombroses ocasions de l'aplicació del mòbil “Incidencias Ajuntament de Moncada”, però que no ha servit per a res.

“És necessari que els escocells es recobrisquen amb terra per a deixar-los ran de carrer, però, sobretot, volem que els escocells buits, que són molts, es replanten”, sentència indignada una altra veïna de la zona. La solució no sembla complicada, però el problema persisteix diversos anys ja.

Pujar