27 de novembre de 2020 27/11/20

La residència de Moncada suma ja 23 positius, entre residents i treballadors

La residència de Moncada suma ja 23 positius, entre residents i treballadors - (foto 1)
  • El centre es troba en aïllament des que es detectara el primer cas

La residència de majors de Moncada aïllada de manera preventiva el passat cap de setmana suma nous positius. Segons les últimes dades són ja 23 persones les que han donat positiu en COVID-19, una xifra que engloba els casos detectats entre treballadors i residents.

Dels positius, 19 pertanyen a residents i els altres 4 que resten són treballadors del centre que han estat en contacte amb les persones majors que allí viuen. En aquests moments, es continuen realitzant proves per a descartar més casos.

Cal recordar, que l'aïllament va començar durant la jornada del diumenge després de detectar-se un cas. Des de llavors el centre està aïllat i les visites i eixides del mateix estan totalment restringides.

Des de l'Ajuntament de Moncada, la seua alcaldessa Amparo Orts, ha insistit a apel·lar a la responsabilitat dels ciutadans per a parar el virus: “Ara més que mai necessitem molta consciència social i responsabilitat individual d'una altra manera tot el realitzat fins al moment no haurà servit de res. Les administracions continuem treballant unides, braç a braç, amb un objectiu clar: parar el virus i vetlar per la salut de la ciutadania”

A més, la primer edil ha volgut agrair la labor de les autoritats en un comunicat públic: “Gràcies Protecció Civil Moncada per la vostra dedicació, pel vostre temps, pel vostre treball incansable i per ser ací sempre que la vostra ciutat us necessita. El virus no s'ha anat, no li perdem el respecte”.

Pujar