Castellano

El personal de l'Ajuntament de Montcada organitza una protesta per a demanar més llocs de treball

El personal de l'Ajuntament de Montcada organitza una protesta per a demanar més llocs de treball
  • Gimeno recorda que “l'alcaldessa ha sigut reprovada dues vegades per enxufar als seus familiars” i espera que “l'acció dels treballadors sí que la faça rectificar”

MÉS FOTOS
El personal de l'Ajuntament de Montcada organitza una protesta per a demanar més llocs de treball - (foto 2)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha explicat que “Cs dóna suport a la concentració de protesta del personal de l'Ajuntament per a demanar l'aprovació immediata de la relació de llocs de treball (RPT), que està convocada per a aquesta vesprada”.

Gimeno ha explicat que “Cs està al costat dels treballadors per dues raons”. D'una banda, ha explicat, “és urgent que s'aprove la RPT per a dotar a l'Ajuntament dels treballadors necessaris per al seu bon funcionament i acabar d'una vegada per sempre amb el col·lapse que pateix actualment”. Per una altra, ha criticat, “és inadmissible que Amparo Orts continue mantenint com a assessora a la seua cunyada”.

En aquest sentit, el regidor ha recordat que “el ple ha reprovat ja dues vegades a l'alcaldessa pels seus enxufes”. No obstant això, ha denunciat l'edil, “Orts no rectifica, no té en compte l'opinió de tota l'oposició i fa oïdes sordes a les nombroses crítiques”. “Esperem que sí que escolte als treballadors i faça valdre el ‘obrer’ de les sigles del seu partit”, ha conclòs.

 

Pujar