12 d’agost de 2020 12/8/20

Montcada vibra amb la tercera semifinal del Sona la Dipu

Montcada vibra amb la tercera semifinal del Sona la Dipu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Montcada vibra amb la tercera semifinal del Sona la Dipu - (foto 2)
  Montcada vibra amb la tercera semifinal del Sona la Dipu - (foto 3)
  Montcada vibra amb la tercera semifinal del Sona la Dipu - (foto 4)
  Montcada vibra amb la tercera semifinal del Sona la Dipu - (foto 5)
  Montcada vibra amb la tercera semifinal del Sona la Dipu - (foto 6)

  Montcada ha acollit la tercera semifinal del programa musical Sona La Dipu, un directe en el qual Antonio Orozco i Mueveloreina van ser els encarregats d'apadrinar a The Seafood Special, Tin Robots i Mr. Perfumme, les bandes aspirants a guanyar el concurs musical de la Diputació de València. Aquesta semifinal va ser una de les més eclèctiques del programa, ja que els artistes van tocar des de rock simfònic i pop fins a rock psicodèlic.

  The Seafood Special va ser el primer dels semifinalistes a pujar a l'escenari. El quartet va sorprendre amb sons íntims partint d'una base acústica i transformant-se en dosi de folk rock i psicodelia. Com ells mateixos es defineixen, cavalquen entre diferents influències personals que donen lloc a un projecte intimista i evocador.

  El duo barceloní Mueveloreina, un dels caps de cartell, va continuar la nit delectant als assistents amb una mescla de hip-hop i trap amb lletres reivindicatives. Mueveloreina, una de les bandes que enguany s'han sumat al cartell del Sona buscant incentivar la música en femení, va donar pas al segon dels concursants, Tin Robots, que va oferir un repertori dels temes del seu últim disc i va contagiar amb el seu rock al públic present.

  Una mica abans de la mitjanit van fer aparició els set components del tercer semifinalista, la banda Mr. Perfumme, que va presentar cançons noves i transgressores sense abandonar la marca personal que els defineix.

  Antonio Orozco va posar el fermall a la gala musical amb hora i mitja de cançons i repàs als seus grans èxits, davant un públic lliurat que va fer encara més gran la nit de Montcada.

  El Sona la Dipu tornarà dissabte que ve 22 de setembre a la Pobla de Vallbona. La localitat del Camp de Turia posarà punt i final a les semifinals amb els directes de Nuc, Linqae i Fuego Amigo, que estaran acompanyats per Mago de Oz i Siniestro Total com a caps de cartell. Després del concert, totes les mirades se centraran a Gandia, on el 28 de setembre tindrà lloc la gran final.

  La Finestra de la Diputació de València

  La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar