Castellano

Montcada sol·licitarà les ajudes de l’IVAJ per a la contractació de professionals de joventut gràcies a Compromís

Montcada sol·licitarà les ajudes de l’IVAJ per a la contractació de professionals de joventut gràcies a Compromís
  • La iniciativa de la formació valencianista va ser aprovada per la unanimitat dels grups polítics representats al Ple

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Montcada, Álvaro Gonzalvo, ha presentat una proposta perquè l'Ajuntament sol·licite les ajudes de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) corresponents a la Xarxa Jove per a la contractació de professionals de joventut.

En el Ple de novembre, Gonzalvo ha manifestat la seua aposta per unes administracions públiques que treballen de manera incansable pels drets de les persones joves. "Per això, hem d'aprofitar tots els recursos materials i humans que tenim al nostre abast, i estes ajudes permeten al nostre Ajuntament la contractació de persones tècniques de joventut totalment sufragades per la Generalitat", ha expressat.

"Hem de reforçar el departament de Joventut del nostre consistori per contribuir de manera positiva al benestar i les oportunitats de les persones joves de Montcada, així com implementar la perspectiva jove en les decisions polítiques que prenem a l'Ajuntament", ha continuat Gonzalvo.

Entre les propostes, el portaveu valencianista ha remarcat el compromís alcançat perquè  l'Ajuntament garantisca que els processos de selecció dels professionals de joventut siguen transparents i s'ajusten rigorosament al que s'estableix als requisits de la convocatòria, així com la garantia de desenvolupar un Pla Jove local i una programació d’activitats juvenils, comptant amb els recursos i ajudes que la Generalitat disposa.

"La joventut és el nostre futur i, per això, des de Compromís apostem per la figura d'una persona professional que instal·le la participació juvenil als nostres carrers i a les nostres decisions", ha conclòs Gonzalvo.

Pujar