Castellano

Cs Montcada denuncia el mal estat de l'antiga seu de la Cambra Agrària

Cs Montcada denuncia el mal estat de l'antiga seu de la Cambra Agrària
  • Martínez: “Hi ha goteres, que entorpeixen el treball diari i benestar dels serveis municipals i les associacions que estan situades allí ara”

MÉS FOTOS
Cs Montcada denuncia el mal estat de l'antiga seu de la Cambra Agrària - (foto 2)
Cs Montcada denuncia el mal estat de l'antiga seu de la Cambra Agrària - (foto 3)

La regidora de Ciutadans (Cs) Montcada María José Martínez ha denunciat “el mal estat de l'antiga seu de la Cambra Local Agrària”. “Hi ha goteres en les dues plantes i quan plou han d'omplir tot de cartons perquè l'aigua es filtra per la porta”, ha explicat. 

“Ara mateix allí estan situades les dependències de Montcada Servei Urbans (MSU), l'Associació d'Empresaris de Montcada (AEMON) i la ‘Associació de Comerciants’, entre altres”, ha detallat Martínez, al mateix temps que ha lamentat “el greuge que li suposa al personal estar treballant en aqueixes pèssimes condicions”. 

Per això, ha demanat a l'ajuntament que “solucionen com més prompte millor aquesta situació”. “Es pot solucionar ràpidament, no es pot demorar més, cal arreglar aqueixes goteres perquè els treballadors i membres de les diferents associacions puguen estar en condicions òptimes”, ha recalcat. 

Pujar