4 de juny de 2020 4/6/20

Montcada contarà amb un parking municipal totalment gratuït abans de final d'any

    El regidor d'Urbanisme de Montcada, Vicent Conejero, ha anunciat que la localitat de l'Horta Nord duu molts anys patint els problemes derivats de la manca d'aparcament que repercuteixen sobre els veïns i veïnes però no ha sigut fins l'arribada d'un govern d'esquerres que realment aposta pel reclam de la ciutadania.

    Des de la regidoria d'Urbanisme "s'aposta per dotar al municipi d'espais municipals per a l'aparcament, ja que era una demanda veïnal". Aquesta obra que està prevista per al carrer Barcelona s'inaugurarà abans del dia 31 de desembre i disposarà de 159 places per a turismes totalment gratuïtes.

    Aquesta obra que serà realitat abans de fi d'any, ha estat possible amb subvencions de la Diputació de València. Per a Vicent Conejero "entenem que es tracta d'una necessitat per als veïns i veïnes del barri de les Eres, així com per als barris més allunyats del nucli urbà com Masias, Benageber, Pilar i Torres. D'aquesta forma s'aconseguirà descongestionar el nucli urbà de vehicles ja que aquest parking comunicarà peatonalment amb el carrer Quart que desemboca en el centre de Montcada".

     

    Pujar