Castellano

Montcada aprova la proposta de Compromís per commemorar el dia de l’Orgull LGTB

  • Gonzalvo: "Demostrem que la nostra ciutat s’implica amb la diversitat i els drets d’estes persones"

El Ple de l'Ajuntament de Montcada ha aprovat la moció de Compromís amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTB. Esta iniciativa reconeix la lluita, durant molts anys, pels drets d’este col·lectiu i fica d’exemple a la Comunitat Valenciana, autonomia capdavantera en legislar en este sentit amb l’aprovació de la Llei Trans i la Llei d’Igualtat LGTB.

A més, el text aprovat insta a seguir treballant i posant en marxa mesures des de l’Ajuntament de Montcada per promoure el respecte i la diversitat i erradicar la xacra social de la LGTBfòbia. Així mateix, reivindica l’educació com a eina transformadora per la tolerància i exigeix al Govern de l’Estat la despatologització de les identitats trans i intersexuals.

"Davant l’onada de nous atacs i agressions a les persones LGTB, hem aconseguit aprovar esta proposta perquè Montcada es posicione com una ciutat lliure i diversa, on cada persona puga ser i estimar com vulga", ha explicat el portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Montcada, Álvaro Gonzalvo.

Pujar