Castellano

CS Moncada incorpora dos nous fitxatges per a “consolidar una alternativa integradora, diversa i moderada”

CS Moncada incorpora dos nous fitxatges per a “consolidar una alternativa integradora, diversa i moderada”
  • Gimeno: “Sumar a José Miguel López Biot i Paco Navarro és un pas més per a demostrar a la ciutadania que CS sap il·lusionar i construir”

MÉS FOTOS
CS Moncada incorpora dos nous fitxatges per a “consolidar una alternativa integradora, diversa i moderada” - (foto 2)

El candidat de Ciutadans (Cs) a l'alcaldia de Moncada, Jesús Gimeno, ha anunciat la incorporació de José Miguel López Biot i Paco Navarro al projecte liberal. “Dues persones que ho enriqueixen i que consoliden l'alternativa integradora, diversa i moderada que ofereix CS”, ha defensat Gimeno.

D'una banda, ha explicat, “López Biot, que formarà part de la candidatura, va ser cap de protecció civil de Moncada diversos anys, és funcionari de l'àrea de carreteres de la Diputació i està vinculat a l'associacionisme de Moncada, concretament al Misteri de la Passió i a l'Agrupació Folklòrica”.

D'altra banda, ha detallat Gimeno, “Paco Navarro, que no anirà en la llista, però fa un pas avant en el seu suport i col·laboració amb el nostre projecte, és molt conegut no sols pel seu negoci de perruqueria, sinó també per la seua passió per Santa Bàrbara i la Mare de Déu, i el seu defensa de la cultura i la tradició valenciana”.

Per a Gimeno, “amb aquestes i la resta d'incorporacions com les de Concha Gea, Juan Pedro Hortelano, Miguel Picher, Vanessa Navarro, Neus LLuesma, José Vicente Cervera, Juan Pedro Lucha, Mar Polo, Sinesia Casas i Nicolás Sequeiros, CS està demostrant que sap il·lusionar i construir”. “Estem incloent perfils entregats i amb talent, estem treballant en el millor projecte possible per a Moncada, perquè ens il·lusiona i volem convertir-la en el que es mereix, en un referent de l'Horta Nord”, ha assegurat l'alcaldable de CS.

Pujar