Castellano

CS Moncada enlletgeix a Vox la seua abstenció en la RPT quan l'únic canvi ha sigut el d'incloure el requisit lingüístic

CS Moncada enlletgeix a Vox la seua abstenció en la RPT quan l'únic canvi ha sigut el d'incloure el requisit lingüístic
  • Gimeno: “El PSPV ha cedit davant Compromís amb la condició d'aprovar una RPT que no millora l'atenció ciutadana ni els problemes enquistats”

El portaveu i candidat de Ciutadans (Cs) a l'alcaldia de Moncada, Jesús Gimeno, ha enlletgit a Vox la seua abstenció en la Relació de Llocs de treball (RPT) “quan l'únic canvi ha sigut el d'incloure el requisit lingüístic”. “Van votar en contra al novembre i ara que només s'ha modificat això per a acontentar a Compromís i aconseguir el seu vot favorable, s'abstenen”, ha explicat.

No obstant això, ha esgrimit Gimeno, “CS ha mantingut el seu vot en contra perquè no s'han inclòs cap de les nostres 30 propostes per a millorar-la”. “Ens van dir que teníem raó i que les modificacions eren factibles i després només s'han assegut a negociar amb Compromís, obviant a CS, que va ser l'únic partit que va acostar el muscle en els moments difícils”, ha recordat.

D'una banda, ha criticat, “aquesta RPT preveu que alguns treballadors puguen cobrar per hores extres que no hagen realitzat, es preveu que s'acullen a un nombre concret d'hores extres anuals, que cobraran íntegrament, encara que no les hagen treballades, no crec que això ho compartisca cap moncadí perquè és molt greu”.

D'altra banda, ha detallat, “la RPT no preveu la plaça de fuster quan sí que hi ha un i per tant aquest treballador seguirà sense plaça; tampoc es millora l'atenció ciutadana i hi ha una ocultació d'informació al no quedar clar el cost econòmic”.

Pujar