Castellano

Cs Moncada denuncia que l'operatiu policial de festes va costar 47.000 euros per la falta de personal

Cs Moncada denuncia que l'operatiu policial de festes va costar 47.000 euros per la falta de personal
  • Gimeno: “Si es cobriren les places i no van faltar els dos agents que l'ajuntament va deixar perdre en permutes, ens haguérem estalviat molts diners”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha denunciat que l'operatiu policial de les festes patronals“va costar 47.000 euros per la falta de personal”. “És una quantitat important si tenim en compte que són només deu dies”, ha detallat.

Per a Gimeno “això és una conseqüència més de la mala gestió del govern socialista perquè entre els agents que estan de baixa i les vacants, ara mateix Moncada té 10 efectius menys del que deuria”.

A més, ha recordat l'edil de la formació liberal, “dues d'aqueixes places són permutes que es van produir en menys de tres mesos de diferència”. “En tots dos casos, els agents no van arribar a prestar servei en el municipi perquè es van jubilar”, ha concretat, al mateix temps que ha declarat que “és incomprensible que l'ajuntament accepte una permuta sabent que l'agent que arriba es jubilarà ipso facto”.

D'altra banda, ha criticat que “188.000 euros de factures de festes no van passar prèviament per la Intervenció, per la qual cosa a posteriori l'interventor va posar una objecció, que l'alcaldessa va alçar”. “Crida l'atenció que dues quantitats són exactament iguals, 14.520 euros, i per al mateix esdeveniment”, ha explicat l'edil de la formació liberal, al mateix temps que ha declarat que “s'estableix obligació de concurs a partir dels 18.000 euros”.

Pujar