Castellano

Cs Moncada denuncia que l'oficina d'informació al consumidor només romandrà oberta 9 dies en tot aquest mes

Cs Moncada denuncia que l'oficina d'informació al consumidor només romandrà oberta 9 dies en tot aquest mes
  • • Gimeno: “Entenem que en el cap de setmana i en els tres festius estiga tancada, però deixar sense servei al ciutadà tant de temps és irresponsable”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha denunciat en el ple que “l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) només romandrà oberta nou dies en tot aquest mes”. “Si descomptem els caps de setmana i els festius, queden 19 dies en què 10 no s'atendrà la ciutadania”, ha concretat.

Per a Gimeno “és excessiu perquè és un servei municipal que no pot deixar de prestar-se sense més”. A més, ha criticat, “és irresponsable”. “No val amb posar una direcció alternativa, que està a València perquè els moncadenses s'han de desplaçar quan se suposa que tenen aqueix servei en el municipi”, ha assegurat l'edil de la formació taronja.

“Tindre una oficina d'informació al consumidor tancada en un període on es multipliquen les compres i, per tant, quan més es necessita, denota que els drets dels consumidors són secundaris per a aquest govern municipal”, ha assegurat.

Pujar