Castellano

Cs Moncada denuncia que "l'Ajuntament ha contractat uns cursos d'autodefensa molt per damunt del preu de mercat"

Cs Moncada denuncia que "l'Ajuntament ha contractat uns cursos d'autodefensa molt per damunt del preu de mercat"
  • Gimeno: “L'hora del curs s'ha pagat a 146 euros més IVA, és cinc vegades més del preu real; però com és un contracte menor eludeix els controls”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha denunciat que “l'Ajuntament ha contractat uns cursos d'autodefensa per a dones molt per damunt del preu de mercat”.

“El curs ha costat 3.950 euros d'abril a juliol i s'impartia els dimarts i els dijous amb duració d'una hora”, ha concretat Gimeno, qui també ha detallat que “en total s'han impartit 27 hores, que salen cadascuna a 146 euros més IVA”.

L'edil de la formació taronja ha donat suport a “la realització d'aquests cursos”. No obstant això, ha criticat, “no pot ser que es pague cinc vegades més del preu habitual perquè estem parlant de diners públics i s'ha de buscar la millor opció per a les arques municipals”.

En aquest sentit, Gimeno ha explicat que “en ser  un contracte menor, no supera els 5.000 euros, escapa a la concurrència i als controls”. “Utilitzar aquesta eina avalada per llei per a contractar un servei tan car és com menys una irresponsabilitat”, ha conclòs.

Pujar