Castellano

CS Moncada denuncia el mal estat de les infraestructures dels col·legis Blasco Ibáñez i Vicente Trenco

CS Moncada denuncia el mal estat de les infraestructures dels col·legis Blasco Ibáñez i Vicente Trenco
  • Gimeno: “L'Ajuntament ha de fer-se càrrec del manteniment immediatament, algunes deficiències posen en risc a l'alumnat”

MÉS FOTOS
CS Moncada denuncia el mal estat de les infraestructures dels col·legis Blasco Ibáñez i Vicente Trenco - (foto 2)
CS Moncada denuncia el mal estat de les infraestructures dels col·legis Blasco Ibáñez i Vicente Trenco - (foto 3)
CS Moncada denuncia el mal estat de les infraestructures dels col·legis Blasco Ibáñez i Vicente Trenco - (foto 4)
CS Moncada denuncia el mal estat de les infraestructures dels col·legis Blasco Ibáñez i Vicente Trenco - (foto 5)

El candidat de Ciutadans (Cs) a l'alcaldia de Moncada, Jesús Gimeno, ha denunciat “el mal estat de les infraestructures dels col·legis Blasco Ibáñez i Vicente Trenco”. “Els pares i mares han publicat fotos en les quals es poden veure endolls pegats amb zel, marcs de portes trencats, clivelles, foradades, etc”, ha concretat.

“És evident que aquest tipus de deficiències posen en risc a l'alumnat i no és de rebut que l'Ajuntament no s'encarregue del manteniment dels col·legis com és la seua obligació”, ha criticat Gimeno, al mateix temps que ha advertit que “de res val tindre els diners en el banc i presumir d'això, com fa l'alcaldessa, si no inverteixes en les necessitats del municipi, i més en aquestes, que són les més importants perquè es tracta de protegir menors”.

Per això, el candidat de Cs ha instat l'Ajuntament “a posar-se a la feina i condicionar com cal els dos col·legis”. “Ha de fer-se amb urgència perquè cada dia que passa estem temptant a la sort amb unes infraestructures en aqueix mal estat”, ha assegurat.

Pujar