Castellano

CS Moncada continua ampliant el seu projecte amb nous fitxatges

CS Moncada continua ampliant el seu projecte amb nous fitxatges
  • Gimeno: “Estem construint l'alternativa que Moncada necessita per a passar pàgina al desgovern d'Orts i recuperar els anys perduts”

El portaveu de Ciutadans (CS) Moncada, Jesús Gimeno, ha destacat “l'ampliació del projecte liberal moncadí amb nous fitxatges”. “Miguel Picher, Vanessa Navarro, Neus Lluesma i José Vicente Cervera aporten talent, ganes i il·lusió per a oferir al nostre poble l'alternativa que necessitem enfront del desgovern d'Orts”, ha defensat.

“Miguel Picher, metge i professor universitari; Vanessa Navarro, infermera i professora universitària; Neus LLuesma, mestra; i José Vicente Cervera, jubilat després d'ocupar un lloc de responsabilitat en uns grans magatzems, enriqueixen l'equip taronja”, ha destacat Gimeno.

A més, el candidat de CS a l'alcaldia ha explicat que “a part de la seua trajectòria professional, els quatre han sigut regidors amb el PP i per tant coneixen el funcionament de l'Ajuntament i tenen experiència de govern”. En aquest sentit, ha avançat que “Picher i Cervera ocuparan llocs destacats en la llista de CS”.

Finalment, Gimeno ha recordat que “aquestes incorporacions se sumen a les de Concha Gea i Juan Pedro Hortelano, dos històrics del PP”. “Continuarem sumant talent amb diferents sensibilitats, però amb l'eix comú de la moderació i un únic objectiu: el canvi a Moncada”, ha esgrimit, al mateix temps que ha apostat per “una Moncada neta, que progresse i recupere els últims anys perduts”.

Pujar