Castellano

Cs Moncada celebra l'ampliació del seu projecte de cara a les eleccions municipals

Cs Moncada celebra l'ampliació del seu projecte de cara a les eleccions municipals
  • Gimeno: “Agraïm el pas avant de Concha Gea i Juan Pedro Hortelano per a construir una alternativa forta enfront del desgovern d'Orts”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha celebrat “l'ampliació del projecte taronja de cara a les eleccions municipals”. “Cs Moncada continua creixent i ho farà més abans de maig”, ha assegurat.

En aquest sentit, Gimeno ha agraït “el pas avant de Concha Gea i Juan Pedro Hortelano, dos moncadins preparats i amb moltes ganes de treballar per i per a Moncada”. “Amb la seua col·laboració i amb la de la resta de persones que conformem Cs pretenem construir una alternativa real i fort al desgovern d'Amparo Orts”, ha esgrimit.

Per a Gimeno, “el govern socialista està instal·lat en la desídia i la deixadesa”. Igualment, ha denunciat, “no s'estan fent els deures, Montcada continua estant bruta, no parem de perdre subvencions perquè no s'actua dins del termini i en la forma escaient; és un desastre absolut, que tracten d'ocultar amb una bona dosi de festes i fotos”.

Per això, ha defensat el regidor de Cs, “Moncada necessita, i és el que nosaltres oferirem, un projecte que responga a les necessitats del municipi, que il·lusione i sume diferents sensibilitats des de la moderació i la sensatesa”.

Pujar