19 de gener de 2021 19/1/21

Cs Moncada aconsegueix suport unànime per a la creació d'un servei de podologia municipal per a la tercera edat

Cs Moncada aconsegueix suport unànime per a la creació d'un servei de podologia municipal per a la tercera edat - (foto 1)
  • Pérez: “Demanem celeritat a l'equip de govern perquè els veïns puguen beneficiar-se del servei com més prompte millor”

El regidor de Ciutadans (Cs) Moncada, José Pérez, ha celebrat el suport unànime per a la creació d'un servei de podologia municipal per a la tercera edat. “És un servei necessari per a cuidar la salut i la qualitat de vida dels moncadenses més majors”, ha destacat.

Segons ha detallat l'edil, “la moció insta a la regidoria de Sanitat que ferm convenis de col·laboració amb les clíniques podològiques del municipi perquè presten el servei bonificat de quiropodología”.

“Els serveis tècnics de l'Ajuntament s'encarregaran de concretar les bases de la baremació de les bonificacions”, ha explicat Pérez, al mateix temps que ha detallat que “es demanarà ajuda financera a la Conselleria de Sanitat per a la posada en funcionament”.

Finalment, el regidor de la formació taronja ha demanat a l'equip de govern “celeritat perquè els veïns puguen beneficiar-se del servei com més prompte millor”.

 

Pujar