25 d’octubre de 2020 25/10/20

Cs incorporarà les demandes d'AEMON a les seues propostes per a millorar els polígons industrials

Cs incorporarà les demandes d'AEMON a les seues propostes per a millorar els polígons industrials - (foto 1)

  "Ciutadans (Cs) de Moncada incorporarà les demandes de l'Associació d'Empresaris de Moncada, Alfara del Patriarca i Nàquera (AEMON) a les dos mocions que té preparades per a millorar els polígons industrials", ha assegurat el portaveu Jesús Gimeno després de reunir-se amb representants de l'associació.

  El regidor també ha destacat que "la majoria dels problemes que ens han exposat els empresaris s'arrosseguen des de fa temps sense que l'Ajuntament haja fet res per solucionar-los". Per això, ha explicat, "Cs ha elaborat dos propostes en este sentit: una per a l'elaboració de plans d'emergència i evacuació, i una altra per a la creació d'un registre municipal d'empreses i professionals de Moncada als que se'ls faça arribar les ofertes de contractació".

  "Encara que els representants d'AEMON ens han detallat les seues peticions, entre les quals destaquen major neteja, millor enllumenat i la instal·lació de la banda ampla d'internet, ens passaran pròximament les propostes concretes perquè Cs puga millorar les mocions previstes i registrar-les", ha concretat l'edil.

  A més, Gimeno ha indicat que "traslladaran la moció del registre de licitadors a l'Associació de Comerciants de Moncada per a incorporar també les seues aportacions".

  En definitiva, ha argumentat, "volem ajudar els nostres empresaris i autònoms perquè la generació de riquesa i ocupació depén en gran part d'ells". "Uns polígons industrials del segle XXI requerixen plans que milloren la seua seguretat així com instal·lacions i servicis adequats que afavorisquen la seua competitivitat".

  Pujar