Castellano

Un incendi acaba amb la vida d'una mare i el seu fill a Moncada

Un incendi acaba amb la vida d'una mare i el seu fill a Moncada
  • Durant les tasques d'extinció també es va localitzar el cos sense vida d'un gos, la mascota de la família

MÉS FOTOS
Un incendi acaba amb la vida d'una mare i el seu fill a Moncada - (foto 2)
Un incendi acaba amb la vida d'una mare i el seu fill a Moncada - (foto 3)
Un incendi acaba amb la vida d'una mare i el seu fill a Moncada - (foto 4)

El Consorci de Bombers de València va intervenir la nit passada en un incendi en un pis de Moncada, que va deixar dues víctimes mortals. Una mare i el seu fill van perdre la vida, a més a més de la mascota de la família.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís del succés a les 05.23 h de la matinada que el foc afectava un habitatge ubicat al quart pis d'un edifici de la Plaça Sant Jaume. Fins allà el Consorci va mobilitzar quatre dotacions dels parcs de Moncada, Paterna, Burjassot, Pobla de Farnals, i cinc unitats de comandament.

Durant les tasques d'extinció es van localitzar al pis el cos sense vida de dues persones, mare i fill, així com una mascota, un gos. D'altra banda, es va haver d'evacuar a la resta de l'edifici.

Durant les tasques d'extinció es van localitzar al pis el cos sense vida de dues persones, mare i fill, de 79 i 56 anys respectivament, així com una mascota, un gos.

S'han desallotjat 15 vivendes.

La investigació és portada a terme per l'Equip de Policia Judicial, Especialista en Incendis de la Zona de la Comunitat Valenciana. Les causes s?estan investigant.

Un agent de la guàrdia civil ha hagut de ser atès pels serveis mèdics per una intoxicació lleu.

Pujar