Castellano

Gràcies a Cs les farmàcies de Moncada cobriran exclusivament totes les guàrdies

Gràcies a Cs les farmàcies de Moncada cobriran exclusivament totes les guàrdies
  • Gimeno: “Portem quatre anys lluitant, sense el suport de cap altre partit, perquè els moncadins no s'hagen de desplaçar a altres municipis”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha celebrat que “Cs haja aconseguit que les huit farmàcies del municipi cobrisquen totes les guàrdies de manera exclusiva”. “Per fi, després de 4 anys lluitant, a partir de l'1 de gener de 2020, els moncadins no hauran de desplaçar-se a Alfara, Massarrojos ni Rocafort en les urgències”, ha destacat.

Gimeno ha explicat que “Cs portava aquesta proposta en el seu programa electoral de 2015, i hem treballat per a aconseguir-lo fins i tot amb el vot en contra de l'alcaldessa”. “No reculem mai en l'obstinació perquè el que hem demanat és que es complisca la llei”, ha defensat.

A més, l'edil de la formació taronja ha assegurat que “és una satisfacció que després de diversos recursos i els obstacles com el d'Amparo Orts, els veïns tinguen el que els correspon per dret”. “L'alcaldessa hauria d'explicar per què es va negar a millorar la vida dels ciutadans quan a més, més de mil persones van signar per a demanar aquest canvi”, ha advertit.

Pujar