Castellano

Gimeno inicia la campanya per a “transformar Moncada”

Gimeno inicia la campanya per a “transformar Moncada”
  • El candidat de CS a l'alcaldia dona el tret d'eixida a la campanya electoral amb la tradicional pegada de cartells

MÉS FOTOS
Gimeno inicia la campanya per a “transformar Moncada” - (foto 2)
Gimeno inicia la campanya per a “transformar Moncada” - (foto 3)

L'alcaldable de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha donat principi a la campanya electoral acompanyat de membres de la llista amb la qual la formació liberal concorrerà a les eleccions del 28 de maig. Ho han fet amb la pegada de cartells, que tenen com a lema “Moncada Il·lusiona”.

“Transformarem Moncada”, ha assegurat Gimeno, qui ha explicat que “el canvi és imprescindible perquè la ciutat progresse”. Per a això, ha destacat, “tenim al millor equip, persones formades, amb experiència i amb moltes ganes de treballar pel nostre poble”.

“Comencem amb aquesta pegada de cartells dues setmanes frenètiques en la qual els comptarem als moncadins quins Moncada volem: més neta, amb més serveis sanitaris, millors infraestructures…Una Moncada que gaudi del present i preveja el futur”, ha defensat.

A més, ha declarat, “també hem d'explicar als moncadins tot el que CS Moncada porta fent en els últims anys, que és molt; entre altres coses l'ampliació del centre de salut i la permanència de les farmàcies de guàrdia ací perquè la ciutadania no haja de desplaçar-se a altres municipis”. “Per tot l'aconseguit i per tot el que aconseguirem, el 28 de maig, vota Ciutadans”, ha demanat Gimeno.

Pujar