Castellano

Gimeno: “Esperem que la participació d'Orts en la manifestació per a exigir un nou IES al Consell faça efecte”

Gimeno: “Esperem que la participació d'Orts en la manifestació per a exigir un nou IES al Consell faça efecte”
  • El portaveu de Cs Moncada titlla de “surrealista” que l'alcaldessa secunde la protesta mentre el seu partit, el PSPV, “porta cinc anys sense fer res”

MÉS FOTOS
Gimeno: “Esperem que la participació d'Orts en la manifestació per a exigir un nou IES al Consell faça efecte” - (foto 2)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha destacat que “veure a l'alcaldessa, Amparo Orts, darrere de la pancarta enlletgint al Consell el seu menystinc a Moncada, hauria de ser un punt d'inflexió en aquesta demanda tan necessària com és la construcció d'un nou IES”. “Esperem que el govern municipal i el Botànic moguen fitxa d'una vegada”, ha declarat.

A més, ha recordat que “Cs ha presentat diferents iniciatives en Les Corts a favor del nou institut, entre elles una esmena als pressupostos, que PSPV i Compromís van rebutjar”. En aquest sentit, ha esgrimit, “els polítics ens podem manifestar; això sí, la nostra obligació està en les institucions, on tenim el deure de solucionar els problemes de la ciutadania”.

Per això, ha defensat Gimeno, “hui Cs s'ha manifestat, juntament amb el professorat, l'alumnat i l'AMPA de l'IES Tendre Galván; però abans hem fet el nostre treball: presentar iniciatives perquè el nou institut siga una realitat”.

“Cs no es posa a la foto i després mira cap a un altre costat, Cs treballa cada dia per i per a Moncada, i continuarem lluitant perquè el nostre municipi tinga un nou IES, perquè el nostre alumnat estudie i el nostre professorat ensenye en condicions dignes”, ha assegurat el regidor de la formació liberal.

Pujar