Castellano

Gimeno: “Que es continue sumant gent al projecte de Ciutadans Moncada denota que il·lusiona i és factible”

  • La formació taronja incorpora al exedil Juan Pedro Lucha per a continuar concretant l'alternativa “sòlida i real a la inacció d'Orts”

El candidat de Ciutadans (CS) a l'alcaldia de Moncada, Jesús Gimeno, ha celebrat “el nou fitxatge” per a coordinar el programa econòmic del partido  liberal. “Juan Pedro Lucha és economista amb 30 anys d'experiència i exregidor d'Hisenda”, ha destacat Gimeno.

En la mateixa línia, ha subratllat “la dilatada carrera de Juan Pedro com un actiu molt important per al projecte de CS”. “Que es continue sumant gent denota que les nostres idees per a Montcada il·lusionen i són factibles”, ha defensat.

Igualment, ha  explicat el portaveu de CS,  “com la resta d'incorporacions que hem anat anunciant, entre les quals es troben Concha Gea, Juan Pedro Hortelano, Miguel Picher, Vanessa Navarro, Neus LLuesma i José Vicente Cervera, Juan Pedro Lucha aporta molt talent a l'alternativa de govern que estem dissenyant”.

A més, Gimeno ha recordat que “cinc d'ells han sigut regidors amb el PP i per tant coneixen el funcionament de l'ajuntament i tenen experiència de govern”. En aquest sentit, ha declarat, “CS està sumant il·lusió i experiència tal com vam dir que faríem”.

En definitiva, ha assegurat, “estem perfilant un projecte assenyat, de centre, sòlid, real i factible, que respon al que la majoria dels moncadins vol”. Així, ha remarcat l’alcaldable de CS, “estem treballant per una ciutat neta, que no perda subvencions cada dues per tres i que se centre en l'important, que no és una altra cosa que les persones i el progrés”. “CS aconseguirà que el canvi arribe a Moncada, cal passar pàgina al desgovern d'Orts”, ha conclòs.

Pujar