Castellano

Gimeno: “Fa més d'un any que el ple va acordar, a petició de Cs, netejar el solar que s'ha cremat, però mai es va fer”

Gimeno: “Fa més d'un any que el ple va acordar, a petició de Cs, netejar el solar que s'ha cremat, però mai es va fer”
  • El portaveu taronja assegura que “no executar les mocions aprovades és una tònica general d'aquest govern municipal”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha denunciat que “fa més d'un any que el ple va acordar netejar el solar que s'ha cremat aquesta nit, però mai es va fer”. 

El regidor de Cs, ha explicat que “al desembre de 2019 el ple va aprovar per unanimitat una moció de Cs per a netejar i tancar el solar annex a l'IES Tendre Galván, propietat de l'Ajuntament, així com augmentar les lluminàries en aqueixa zona per a augmentar la seguretat”. No obstant això, ha criticat Gimeno, “el govern municipal no ha tingut temps de fer res en tot aquest temps i anit es va cremar.” 

“Un succés que, probablement, es podria haver evitat i que podria haver causat greus danys per estar tan prop de l'institut i de la residència de majors”, ha advertit. 

Segons l'edil de la formació taronja, “la tònica general és no executar moltes mocions que s'aproven en el ple”. “Serà veritat que ‘al cap i a la fi és un teatret’, tal com va dir la pròpia alcaldessa en ple”, ha lamentat, al mateix temps que ha instat el govern municipal “a deixar-se de teatrets i treballar per Moncada”.

Pujar