Castellano

Cs critica que Moncada estiga entre els municipis amb menys inversió social de tota España

Cs critica que Moncada estiga entre els municipis amb menys inversió social de tota España
  • Gimeno: “Moncada no es mereix estar en el rànquing dels pitjors; és una mostra més de la nefasta gestió d'Orts”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Montcada, Jesús Gimeno, ha criticat que “Montcada estiga entre els municipis amb menys inversió social de tota Espanya”. “És un dels 37 municipis del país que destina menys de 52 euros per habitant a serveis socials, segons l'Associació Estatal de Directors i Gerents en Serveis Socials”, ha lamentat.

Gimeno, ha destacat que “concretament, Montcada destina 51,91 euros mentre la mitjana d'inversió estatal en els municipis de més de 20.000 habitants supera els 80 euros”. Per a Gimeno, “aquesta és una prova més de la nefasta gestió d'Orts”.

De fet, ha recordat, “enguany s'han perdut més de 200.000 en subvencions per a serveis socials i l'Ajuntament també ha hagut de retornar diners amb interessos per la falta de diligència de l'equip de govern”.

En la mateixa línia, l'edil de la formació liberal ha enlletgit a l'alcaldessa que “no escatime diners per a festes i per a tapar la seua deixadesa en els assumptes realment importants com és aquest, l'ajuda als moncadins que més ho necessiten”.

 

Pujar