20 d’octubre de 2020 20/10/20

Cs en contra de "convertir la ciutat en el bressol del macrobotelló de la CV"

Cs en contra de "convertir la ciutat en el bressol del macrobotelló de la CV" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs en contra de "convertir la ciutat en el bressol del macrobotelló de la CV" - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) de Moncada Jesús Gimeno ha assegurat que "estem treballant per a evitar que la nostra ciutat es convertisca en el bressol del macrobotelló de la Comunitat Valenciana". "Estem totalment en contra que Montcada es conega per esdeveniments com les paelles universitàries i acabe sent com la Magaluf mallorquina", ha destacat.

  Per això, l'edil ha considerat que en el ple extraordinari que se celebrarà esta a vesprada a petició de l'oposició "l'alcaldessa socialista Amparo Orts ha d'aclarir els dubtes que la celebració d'este esdeveniment va suscitar i que encara hui no ha esclarit".

  En primer lloc, ha concretat "volem saber per què en l'expedient no hi ha ni un sol informe tècnic de l'Ajuntament; tots, a excepció d'un de la policia referent al cost, són de l'empresa, la part interessada, que lògicament no és objetiva".

  En segon lloc, ha enumerat, "l'alcaldessa ha d'explicar per què no s'ha aportat un informe negatiu de la Unitat de Prevenció Comunitària". "El més transparent i honest hauria sigut adjuntar-ho a l'expedient, però com no els interessa, s'el guarden", ha advertit Gimeno.

  A mes, ha subratllat, "l'informe de la policia concreta que el cost addicional d'eixe dia va ser de 5.000 euros quan ens havien assegurat que la celebració del macrobotelló no costaria un euro als moncadins". El portaveu també ha posat en relleu que "hi ha moltes altres llacunes com el cost addicional de neteja, per què no és va pagar per ocupació de via pública quan sí que és van tallar carrers o dades d'assistència sanitària".

  Finalment, el regidor ha instat l'alcaldessa a "dir si té pensat realitzar més esdeveniments d'este tipus". "Li demanem que ho deixe clar perquè dels contractes de lloguer dels terrenys es desprén que la porta està oberta", ha indicat alhora que ha insistit que "Cs s'està esforçant perquè açò no es repetisca, Montcada té molt valor cultural, històric i patrimonial com perquè ara, per la mala gestió del PSOE, la nostra imatge siga la d'una ciutat amiga dels macrobotellons", ha conclòs.

  Pujar