27 de novembre de 2020 27/11/20

Ciutadans dóna suport a la constitució de l'Entitat de Gestió i Modernització del polígon Moncada II proposta per AEMON

Ciutadans dóna suport a la constitució de l'Entitat de Gestió i Modernització del polígon Moncada II proposta per AEMON - (foto 1)
  • Gimeno: “Suposaria un revulsiu per a millorar el polígon i atraure empreses, treball i riquesa al municipi”

Ciutadans “dóna suport a” la constitució de l'Entitat de Gestió i Modernització del polígon Moncada II proposta per AEMON, ha assegurat el seu portaveu, Jesús Gimeno després d'assistir a la presentació d'aquest projecte, que l'associació empresarial va fer ahir a la corporació municipal.

Per a Gimeno, “AEMON està oferint una manera eficient de gestionar el polígon II”. “Es tracta que les empreses que formen part de l'entitat paguen una quota de manteniment, com si fóra una comunitat de veïns”, ha explicat.

“Encara que la base d'aquesta entitat és privada, la finalitat és pública ja que el manteniment del polígon ens afecta a tots”, ha argumentat Gimeno, al mateix temps que ha defensat que “un polígon que presta bones condicions a les empreses és un revulsiu per a atraure-les”. “Això genera llocs de treball i riquesa en el nostre municipi”, ha recalcat.

Finalment, l'edil de la formació taronja ha advertit que “no podem quedar-nos de braços plegats mentre veiem que grans empreses es van dels nostres polígons”. Per això, ha instat al govern municipal a “accelerar els tràmits per a concretar el conveni que faça possible aquest projecte”.

 

Pujar