25 d’octubre de 2020 25/10/20

Ciutadans denuncia que "l'Ajuntament ha eludit sol·licitar ajudes a la Diputació per al Tos Pelat"

Ciutadans denuncia que "l'Ajuntament ha eludit sol·licitar ajudes a la Diputació per al Tos Pelat" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans denuncia que "l'Ajuntament ha eludit sol·licitar ajudes a la Diputació per al Tos Pelat" - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) de Moncada Jesús Gimeno ha denunciat que "l'Ajuntament no ha sol·licitat les ajudes que la Diputació ha oferit als municipis que formen part de la Ruta dels Ibers".

  Gimeno ha criticat que "la inacció de l'equip de govern arriba a l'extrem de perdre uns diners que podria estar ja en les arques moncandenses per al jaciment del Tos Pelat". "S'han repartit 109.000 euros entre diferents pobles com LLíria, que ha arribat a rebre 20.000 euros", ha concretat.

  En este sentit, el regidor ha lamentat que "l'única diferència entre els governs de Llíria, Villar del Arzobispo o Caudete de las Fuentes, governat per Cs, i el de Moncada és que ells han fet el seu treball: han omplit una sol·licitud i l'han enviada". "Que el tripartit no siga capaç d'actuar en una cosa tan senzilla demostra la seua incompetència per a gestionar", ha destacat.

  Finalment, Gimeno ha demanat al Govern que "explique a què es deu este deixadesa reiterada de les seues funcions" ja que, ha indicat, "no fa molt també es van perdre 21.000 euros, en este cas de la Generalitat, per a protegir el jaciment".

  "En aquella ocasió van presentar la documentació fora de termini. Ciutadans es pregunta si ara se'ls ha oblidat, se'ls ha traspaperat o simplement han passat de sol·licitar l'ajuda", ha conclòs l'edil.

  Pujar