19 d’octubre de 2020 19/10/20

Ciutadans (Cs) aconseguix que Les Corts aproven 250.000 euros més per al centre de salut de Moncada

Ciutadans (Cs) aconseguix que Les Corts aproven 250.000 euros més per al centre de salut de Moncada - (foto 1)
  • Gimeno assegura que 'la satisfacció no serà completa fins que no veiem que les especialitats més demandades s'atenen a Moncada'

El portaveu de Ciutadans (Cs) de Moncada, Jesús Gimeno, s'ha congratulat perquè "la insistència de Cs en Les Corts s'ha traduït en la inclusió den els Pressupostos de la Generalitat de 250.000 euros més per al centre de salut del nostre municipi".

"Ho vàrem portar en el programa electoral, va ser la nostra primera moció en l'Ajuntament, ja vàrem aconseguir 400.000 euros en els comptes del Consell al 2016, que no s'han executat; però no ens hem donat per vençuts, hem insistit per a aconseguir més inversió i ha donat el seu fruit", ha destacat.

"El govern municipal i l'autonòmic ens han volgut fer creure que les obres de manteniment del centre de salut són part de l'execució, però no és així", ha advertit Gimeno qui també ha recalcat que "hem esmenat el Pressupost perquè Cs va demanar una ampliació major, més enllà de la sala d'extracció i la d'urgències, i l'augment de les especialitats que s'oferixen".

Per això, ha declarat, "estarem vigilants perquè ara sí es complisca". "La satisfacció que hui ens donen els 250.000 euros serà completa quan vegem que els nostres veïns ja no s'han de desplaçar a Burjassot per a ser atesos en les especialitats més demandades", ha assegurat.

Per a Gimeno "Cs està demostrant que treballa per i per als ciutadans". "En l'oposició també es poden donar passos, alguns importants com este", ha conclòs.

Pujar