19 d’octubre de 2019 19/10/19

Els xiquets del Consell d'Infància de Mislata pregunten als veïns la seua opinió sobre la ciutat

Els xiquets del Consell d'Infància de Mislata pregunten als veïns la seua opinió sobre la ciutat - (foto 1)
  • "Mislata t'escolta" és una campanya que pretén avaluar l'impacte de les polítiques d'infància i arreplegar informació sobre allò que preocupa als més menuts

MÉS FOTOS
Els xiquets del Consell d'Infància de Mislata pregunten als veïns la seua opinió sobre la ciutat - (foto 2)
Els xiquets del Consell d'Infància de Mislata pregunten als veïns la seua opinió sobre la ciutat - (foto 3)
Els xiquets del Consell d'Infància de Mislata pregunten als veïns la seua opinió sobre la ciutat - (foto 4)
Els xiquets del Consell d'Infància de Mislata pregunten als veïns la seua opinió sobre la ciutat - (foto 5)

Els integrants del Consell Municipal d'Infància i Adolescència de Mislata han eixit al carrer per a arreplegar informació sobre els aspectes que afecten directament als xiquets i xiquetes de la ciutat. Es tracta d'una nova edició de la campanya "Mislata t'escolta", una iniciativa municipal que té com a objectiu conèixer el grau de coneixement i de satisfacció amb les accions que realitza tant la Regidoria d'Infància com el propi Consell de participació infantil. Aquest sondeig d'opinió és, a més, un requisit per a mantenir el segell d'UNICEF que acredita a Mislata com a "Ciutat amiga de la Infància".

Els xics i xiques representats en el Consell han elaborat un qüestionari de deu preguntes per a conèixer de primera mà l'impacte que han tingut en la població les accions realitzades en aquestos últims anys, però també per a veure què pensa la ciutadania en general sobre la ciutat i escoltar els seus suggeriments i les seues propostes de millora.

La campanya s'està realitzant en els centres educatius, on tots els escolars estan responent al qüestionari en les seues sessions de tutoria. Però a banda dels col·legis, els xiquets i xiquetes també han eixit al carrer micròfon en mà. Amb l'ajuda dels tècnics municipals i l'equip de dinamització de Quera, han realitzat una mostra estructurada de tots els sectors de la població. I una vegada seleccionats, s'han anat amb les càmeres de Mislata TV i el seu qüestionari per a entrevistar-los a peu de carrer.

Les respostes a preguntes com Coneixes el Consell Municipal d'Infància i Adolescència, saps per a què serveix o què et sembla que a Mislata s'escolte la veu de la infància i se'ls done resposta, entre unes altres, serviran per a documentar el grau de compliment dels objectius plantejats en l'obtenció del segell d'UNICEF i per a la seua pròxima renovació.

Mislata és una ciutat pionera en polítiques actives dirigides a la infància i l'adolescència. De fet, existeix una regidoria pròpia, un Consell Municipal i un Pla d'Infància i Adolescència, un document que detalla tots els eixos d'actuació de les polítiques municipals en tots els seus àmbits: família, educació, salut, oci i temps lliure, sostenibilitat ambiental i fins i tot l'intercanvi generacional.

ocultar
Els xiquets del Consell d'Infància de Mislata pregunten als veïns la seua opinió sobre la ciutat
Pujar