5 de juny de 2020 5/6/20

El pavelló esportiu de Mislata reobri les seues portes

El pavelló esportiu de Mislata reobri les seues portes  - (foto 1)
  • L'alcalde de la localitat i el president de la Diputació de València han visitat les instal·lacions de la Canaleta que ja estan obertes des d'esta setmana

  • La institució provincial ha invertit en este pavelló 275.000 euros, una partida que se suma al més de milió i mig d'euros que la corporació ha destinat enguany a Mislata

MÉS FOTOS
El pavelló esportiu de Mislata reobri les seues portes  - (foto 2)
El pavelló esportiu de Mislata reobri les seues portes  - (foto 3)
El pavelló esportiu de Mislata reobri les seues portes  - (foto 4)

El Pavelló de la Canaleta a Mislata reobri les seues portes. Les instal·lacions esportives municipals han sigut inaugurades este dijous per l'alcalde de la localitat, el socialista Carlos Fernández, junt amb Jorge Rodríguez, president de la Diputació de València, la institució que ha subvencionat amb 275.000 euros la reforma d'este pavelló.

És una de les partides que la Diputació de València ha destinat a este municipi, el muntant final de la qual ascendix enguany a 1.685.000 euros. Quasi la mitat d'esta quantitat ha anat a parar a instal·lacions esportives. A açò cal sumar el conveni que ambdós corporacions han firmat per a reformar la piscina coberta municipal, en la que la Diputació de València invertirà 125.000 euros.

Durant la visita al pavelló junt amb tota la corporació municipal, ambdós dirigents socialistes han destacat la importància d'invertir en els municipis i, per tant, en les persones: "Els diners públics han de servir per a les persones i per als municipis que sense l'ajuda d'inversions tan grans com les de la diputació no podrien dur a terme projectes d'este calibre", ha destacat l'alcalde de Mislata alhora que ha agraït el treball de la "nova diputació”.

Una idea que també ha volgut recalcar el president provincial, qui ha qualificat de "lògiques" este tipus d'inversions que són "un pas més" en l'objectiu de la Diputació de València. Durant el seu discurs, Jorge Rodríguez ha manifestat el seu "orgull" al portar "bones noticíes" a Mislata en la seua primera visita oficial a este municipi. Una visita en què l'alcalde ha aprofitat per a llançar-li un senyal en el tema d'inversions: "Que vinga quan abans millor i si pot ser amb un poquet de diners baix el braç", ha bromejat Carlos Fernández.

La inversió de la Diputació de València, a través dels Plans d'Inversió Financerament Sostenibles (PIFS), ha permés rehabilitar també les instal·lacions de la piscina d'estiu, reurbanitzar uns quants carrers i instal·lar tres nous parcs infantils. La resta d'inversions de la Diputació a Mislata al llarg d'enguany han sigut els 200.000 euros del Pla Provincial d'Obres i Servicis, amb els que l'Ajuntament ha pogut donar resposta a distintes reivindicacions veïnals, i els 105.000 euros del Pla de Camins i Vials.

La Finestra de la Diputació de València

La Finestra de la Diputació de ValènciaEntrar en el especial
Pujar