1 de juny de 2020 1/6/20

Mislata repartix 731 bonometros per a que les persones majors viatgen gratis

Mislata repartix 731 bonometros per a que les persones majors viatgen gratis - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mislata repartix 731 bonometros per a que les persones majors viatgen gratis - (foto 2)
  Mislata repartix 731 bonometros per a que les persones majors viatgen gratis - (foto 3)
  Mislata repartix 731 bonometros per a que les persones majors viatgen gratis - (foto 4)

  L'Ajuntament de Mislata ha repartit enguany més de 700 bonometros amb els quals les persones majors i les persones amb mobilitat reduïda podran viatjar gratis durant tot l'any, sense límit de viatges, per les zones A i B de la xarxa de Metrovalencia. Les ajudes al transport són una prestació social més, finançada íntegrament per l'Ajuntament, i que segons l'alcalde suposen "un compromís amb els jubilats i pensionistes de Mislata, als qui l'escassetat de recursos no pot suposar-los un aïllament social".

  L'acte de lliurament dels abonaments de transport s'ha celebrat este matí en el centre municipal de Mestro Palau, al que estaven citats els 81 nous usuaris d'enguany, ja que la majoria (650 usuaris) disposen ja de la targeta i simplement se'ls ha renovat el servei. Els nous beneficiaris d'esta prestació social han sigut cridats un a un pels tècnics municipals i hui mateix ja han pogut emportar-se a casa la targeta personalitzada -amb nom i foto- amb la qual podran viatjar gratis en el Metro.

  Juntament amb l'alcalde, també han participat en l'acte de lliurament dels bonometros la portaveu del govern municipal, Mª Luisa Martínez, i els regidors de Benestar Social, Ximo Moreno, i Persones Majors, Pepi Luján. Com ha explicat Moreno, "la política social de l'Ajuntament és seguir augmentant cada any el suport a les persones que més ho necessiten i especialment als nostres majors, que gràcies a estos abonaments poden desplaçar-se per tota València i la seua àrea metropolitana".

  Estos títols s'unixen a les Targetes de Mobilitat Jove que l'Ajuntament concedeix cada any, al voltant de 200 abonaments de transport públic subvencionats per a que els estudiants universitaris i de formació professional de Mislata vagen a classe.

  Pujar