7 d’agost de 2020 7/8/20

Mislata Ràdio inicia nova temporada

Mislata Ràdio inicia nova temporada - (foto 1)

  Mislata Ràdio 88.8fm, l'emissora municipal de radio de Mislata, ha iniciat una nova temporada amb dotze hores de programació -de dotze del matí a dotze de la nit- i set dies a la setmana, de dilluns a diumenge. En total, 62 programes diferents que conformen una oferta variada i per a tots els gustos.

  Des d'octubre i fins a finals de juny, Mislata Ràdio emetrà a través del 88.8 de la Freqüència Modulada i en streaming des de mislataradio.com dotze hores diàries de continguts. Informació local, entreteniment i tot tipus de propostes culturals, musicals i d'oci componen una programació que cada any va guanyant no solament en quantitat sinó també en qualitat.

  L'eix vertebrador de la graella tornaran a ser els continguts informatius, que des d'esta setmana s'emeten a cada hora en punt en format de butlletí. La periodista Clara Calvo presenta Mislata en punt per a oferir a la ciutadania contínues dosi d'informació local i de servei públic. Els butlletins informatius s'alternaran enguany amb Dates i fets, un microespai sobre l'efemèride del dia produït per la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes (XEMV).

  De la programació de Mislata Ràdio destaca un any més la seua rica oferta de continguts musicals especialitzats. Des del rock clàssic fins a l'escènica independent, passant pel folk i la música tradicional, el rap i fins i tot el flamenc. Programes històrics de l'emissora com Sac de Gemecs o Good Rock and Roll Tonight compartiran horaris amb altres propostes més recents però igualment consolidades com Fahrenheit 77 o La Gramola de Keith. Enguany s'incorporen a la graella dos nous espais musicals: Onda Eurovisión, un programa per a eurofans presentat per Rafa Gil i Álex García, i El divan musical, un espai dirigit per Andrés Tejedor.

  Tampoc faltaran els programes esportius, com Falta Personal, els culturals, com La radio en colectivo o La estrategia del caracol; el món del setè art amb Cinefilia i originals propostes com les de Curiosity, Políticamente incorrectos o Cómo está el patio.

  La majoria de la graella està formada per programes produïts en els estudis de Mislata Ràdio, situats en la cinquena planta de l'Ajuntament, però també hi ha tres de producció externa i altres 26 espais produïts i compartits per les altres ràdios que conformen la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. En definitiva, una programació plural, diversa i heterogènia feta amb la màxima il·lusió de l'equip de professionals i la llarga nòmina de col·laboradors que conformen Mislata Ràdio.

  La graella completa i les fitxes de cada programa poden consultar-se en la web de l'emissora (www.mislataradio.com), des d'on també es pot accedir a l'emissió online i escoltar o descarregar-se els programes de les últimes setmanes. L'àmplia oferta de continguts es completa amb una forta presència en les xarxes socials, a través de Twitter i Facebook.

  Pujar