elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mislata publica un portal web associatiu per a promocionar les seues entitats socials

Mislata publica un portal web associatiu per a promocionar les seues entitats socials

    Els departaments de Comunicació i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Mislata porten diversos mesos treballant amb les associacions, clubs esportius i altres entitats socials de la ciutat en el projecte "SOM Mislata". Es tracta d'un portal web associatiu, pensat per a posar en valor la riquesa i diversitat del teixit social de Mislata. Un espai, amb abundant material gràfic, des d'on difondre i promocionar els objectius i les activitats de tots els col·lectius veïnals de la ciutat.

    Després d'un exhaustiu període de recopilació d'informació, a través dels arxius municipals i també per Internet, "SOM Mislata" ha vist hui la llum en versió beta, com una nova secció del portal municipal www.mislata.es. Com explica la portaveu i regidora de Comunicació, Mª Luisa Martínez Mora, este projecte suposa "un pas més en les nostres polítiques de transparència i de participació ciutadana, però sobretot és un reconeixement a l'esforç de moltes persones i col·lectius que, des de l'àmbit civil, treballen cada dia, de manera desinteressada, per a construir una societat millor".

    El nou portal web inclou prop de 150 associacions actives (amb activitat social en l'últim any), agrupades en 12 categories: culturals, educatives, esportives, falles, festes, juvenils, de dones, ONG's, de persones majors, professionals, veïnals i altres col·lectius. Gestionat per l'equip de comunicació de l'Ajuntament, "SOM Mislata" ofereix les dades de contacte de cada associació (adreça postal, telèfon, correu electrònic i enllaços al seu web i als seus perfils en xarxes socials) i una àmplia selecció de fotografies i vídeos de les seues activitats, aportades pel Departament de Comunicació i Mislata TV.

    Finalment, "SOM Mislata" també ofereix a les entitats cíviques la possibilitat de disposar del seu propi portal de la transparència, des del qual complir amb les obligacions legislatives. L'Ajuntament de Mislata, en col·laboració amb la Fundació Horta Sud, ha organitzat diferents sessions formatives per a explicar a les associacions quines informació han de publicar per a complir amb la Llei de Transparència. Ara, gràcies al nou portal web, explica Martínez Mora, "disposen també d'un canal adequat per a fer-ho; un recurs molt útil sobretot per a les associacions que no tenen web pròpia".

    Pujar