23 de gener de 2020 23/1/20

Mislata promociona este cap de setmana el seu teixit comercial

Mislata promociona este cap de setmana el seu teixit comercial - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mislata promociona este cap de setmana el seu teixit comercial - (foto 2)
  Mislata promociona este cap de setmana el seu teixit comercial - (foto 3)
  Mislata promociona este cap de setmana el seu teixit comercial - (foto 4)
  Mislata promociona este cap de setmana el seu teixit comercial - (foto 5)
  Mislata promociona este cap de setmana el seu teixit comercial - (foto 6)
  Mislata promociona este cap de setmana el seu teixit comercial - (foto 7)
  Mislata promociona este cap de setmana el seu teixit comercial - (foto 8)

  Mislata compta amb un potent teixit comercial que este cap de setmana eixirà al carrer per a mostrar les seues fortaleses, la seua riquesa i diversitat, i tractar de fidelitzar així al major nombre de clients. Ho faran amb l'habitual Fira del Comerç, que este any compleix onze edicions i arriba carregada d'activitats.

  Al voltant d'un centenar d'expositors obriran les seues portes demà a les set d'esta vesprada i a les 20.30 hores s'inaugurarà oficialment el recinte firal, quan l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora de Comerç, Mayka Tarín, visiten a cadascun dels establiments participants. A més de l'atractiu de les casetes, on els comerciants i empresaris oferiran als visitants els seus productes i serveis, la Fira del Comerç compta amb una àmplia programació d'activitats per a atraure a públics de totes les edats. Actuacions musicals, exhibicions de ball, concerts, espectacles de màgia o tallers per als més xicotets són els altres atractius de la Fira del Comerç d'este cap de setmana.

  Per al dissabte a la vesprada, la regidoria de Comerç ha organitzat una passarel·la de moda perquè les tendes de roba presenten als veïns les seues novetats. Per aquesta passarel·la de Mislata desfilaran les últimes creacions de moda infantil, moda per a adults, roba esportiva i fins a uniformes laborals, a més de models de perruqueria i de salons de bellesa.

  I com qualsevol fira, la del comerç de Mislata comptarà amb una àmplia oferta de serveis de restauració. Una bona part de les casetes que ja estan instal·lades en la Plaça Major oferiran menjars i begudes durant tot el dia i comptaran amb ambientació musical.

  La regidora de Comerç, Mayka Tarín, es mostra il·lusionada amb aquesta nova edició de la fira organitzada per l'Ajuntament i destaca "els establiments de Mislata estan cada vegada més convençuts que este tipus de fires constitueixen per a ells una magnífica oportunitat per a donar-se a conèixer i atraure a nous clients". Amb una bona previsió meteorològica i una variada programació d'activitats, Tarín confia que ara "l'acollida per part dels veïns siga igual de positiva i que ens visiten molts milers de persones, perquè eixa serà la millor promoció per als nostres comerciants".

  La Fira del Comerç és la principal campanya de promoció econòmica que el Consistori oferix als establiments locals, però no l'única. Al llarg de l'any, la regidoria que dirigeix Mayka Tarín organitza també fires d'oportunitats, rutes de la tapa i campanyes de Nadal, entre uns altres, per a ajudar al sector serveis de Mislata a seguir tirant del carro de l'economia local.

  ocultar
  Mislata promociona este cap de setmana el seu teixit comercial
  Pujar