28 d’octubre de 2020 28/10/20

Mislata premia els esportistes més destacats de la temporada

Mislata premia els esportistes més destacats de la temporada - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mislata premia els esportistes més destacats de la temporada - (foto 2)
  Mislata premia els esportistes més destacats de la temporada - (foto 3)
  Mislata premia els esportistes més destacats de la temporada - (foto 4)
  Mislata premia els esportistes més destacats de la temporada - (foto 5)
  Mislata premia els esportistes més destacats de la temporada - (foto 6)

  Mislata va celebrar el divendres la gran festa de l'esport local. La Gala de l'Esport va servir un any més per a retre homenatge als esportistes més destacats de cadascun dels clubs esportius de la ciutat. L'amfiteatre del carrer Felipe Bellver va tornar a omplir-se per a presenciar una cerimònia en la qual els clubs de Mislata tornaren a exhibir tot el seu potencial, mostraren els seus èxits i premiaren els seus millors esportistes.

  L'acte va estar presidit per l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor d'Esports, José Luis García. Ells van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors. Durant la seua intervenció, Bielsa va destacar l'aposta municipal per fomentar l'esport, especialment l'esport de base, i va recordar les inversions realitzades per l'Ajuntament per a adequar les instal·lacions esportives a les necessitats de tots els clubs i usuaris.

  Els premiats dels vint clubs esportius de Mislata pujaren a l'escenari per a arreplegar el seu guardó, després de projectar-se un vídeo de cadascun d'ells, elaborats per Mislata TV. La Gala va comptar també amb diversos espectacles d'animació a càrrec de clubs locals, com el de gimnàstica rítmica Cabrioles i el club Kangoo Enjoy.

  I a més dels premiats de cada club, el govern municipal va concedir com de costum tres mencions especials. La primera d'elles va ser per a l'equip aleví del Club Cabrioles, composat per Alicia Torderá, Lucía Peiró, Dina Kardali, Valeria Canales i Lyza Rusakova, que enguany s'han proclamat subcampiones provincials. La segon distinció especial va ser per a l'equip sènior de Los Diablos, subcampió de la Lliga Autonòmica de 1ª divisió i campions de la Lliga Sud d'hoquei sobre patins. I la tercera per a la jove Alba Sahuquillo, del Club de Patinatge Looping, que enguany ha realitzat una magnífica temporada.

  La Gala de l'Esport del divendres va servir, a més, com a colofó a tot un mes de juny dedicat per complet a l'activitat esportiva, ja que és l'última de les nombroses cites incloses dins del Mes de l'Esport.

  Pujar