19 d’octubre de 2019 19/10/19

Mislata organitza un concurs per a promocionar l'ús del valencià en les xarxes socials

Mislata organitza un concurs per a promocionar l'ús del valencià en les xarxes socials - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mislata organitza un concurs per a promocionar l'ús del valencià en les xarxes socials - (foto 2)
  Mislata organitza un concurs per a promocionar l'ús del valencià en les xarxes socials - (foto 3)

  La Regidoria de Promoció del Valencià de Mislata ha llançat una singular iniciativa per a fomentar l'ús de la llengua pròpia en les xarxes socials. Es tracta d'un concurs vinculat a la celebració de Sant Valentín, el Dia dels enamorats, a través del qual el Consistori fa una crida perquè el veïnat publique fotografies i/o comentaris en valencià, tant en Facebook, com Twitter i Instagram, amb l'etiqueta #MislataEstima. Els millors rebran com a premi entrades per a espectacles d'arts escèniques en valencià.

  El concurs es desenvoluparà durant tota aquesta setmana, del 12 al 18 de febrer, i els i les participants poden publicar totes les fotos i comentaris que vulguen. L'únic requisit és que estiguen escrits correctament en valencià, i porten el hastag #MislataEstima. Tant el format de les publicacions com el de les fotografies és lliure. La setmana que ve, una vegada finalitze el concurs, un jurat triarà les tres millors i els seus autors o autores rebran entrades per a algun dels dos espectacles en valencià programats a Mislata per a les pròximes setmanes: A ningú que li passe, de Carol Tomás, i Monòleg, de Maria Juan.

  La regidora de Promoció del Valencià de Mislata, Ana María Julián, explica que l'objectiu principal d'aquest concurs és "augmentar l'ús del valencià en les xarxes socials" i el fet de lligar-ho al Dia dels enamorats és "un pretext per a promoure la nostra llengua en les relacions interpersonals, fomentant l'estima en valencià i pel valencià". A més de premiar les publicacions més "enginyoses", la regidora afig que també prevaldrà com a criteri aquelles que millor representen "l'amor respectuós, lliure i en igualtat".

  ocultar
  Mislata organitza un concurs per a promocionar l'ús del valencià en les xarxes socials
  Pujar