6 de juny de 2020 6/6/20

Mislata llança un nou programa d'ocupació i formació per a joves aturats

Mislata llança un nou programa d'ocupació i formació per a joves aturats - (foto 1)

    L'Ajuntament de Mislata ha llançat un nou programa que combina formació i ocupació juvenil, dirigit a joves sense treball d'entre 16 i 29 anys. S'anomena "Dinamitza't Mislata" i és un projecte subvencionat per la Direcció General d'Ocupació i Formació, a través de "T'Avalem".

    La durada serà de 12 mesos i podran accedir a ell un total de 10 alumnes/treballadors, que percebran durant l'any de formació el salari mínim interprofessional. L'objectiu d'este programa és dotar als joves dels coneixements necessaris per a poder buscar-se un futur professional com a agents de desenvolupament social, animadors socioculturals o gestor d'associacions.

    Els requisits per a optar a este programa són: tindre el títol de Batxiller o Cicle Formatiu de Grau Superior o equivalent (si no s'està en possessió podran realitzar una prova de competències) i tindre una edat compresa entre 16 i 29 anys en la data d'inici del programa. Per a inscriure's en la convocatòria, els joves interessats han de dirigir-se al centre del Servef de l'Avinguda del Cid de València.

    A més dels deu llocs de treball que es crearen amb les deu places d'alumnes/traballadors, el programa també preveu la contractació del personal docent i directiu del programa. Així, el Consistori contractarà també al director/a de el programa, els professors i el personal administratiu.

    Pujar