elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mislata rep a la Fallera Major de València i li lliura la clau de la ciutat

Mislata rep a la Fallera Major de València i li lliura la clau de la ciutat - (foto 1)
  • Raquel Alario i la seua Cort d'Honor van visitar el dissabte l'Ajuntament i van ser rebudes per Carlos Fernández Bielsa

MÉS FOTOS
Mislata rep a la Fallera Major de València i li lliura la clau de la ciutat - (foto 2)
Mislata rep a la Fallera Major de València i li lliura la clau de la ciutat - (foto 3)
Mislata rep a la Fallera Major de València i li lliura la clau de la ciutat - (foto 4)
Mislata rep a la Fallera Major de València i li lliura la clau de la ciutat - (foto 5)
Mislata rep a la Fallera Major de València i li lliura la clau de la ciutat - (foto 6)

A un dia de la Crida i, per tant, de l'inici de les Falles de 2017, Mislata va viure el dissabte amb especial emoció la visita de la Fallera Major de València, Raquel Alario. L'Ajuntament i les onze comissions van rebre a la màxima representant del món faller i li van lliurar, de mans de l'alcalde, la clau que simbolitza l'afecte d'una ciutat que sempre la rebrà amb les portes obertes.

Raquel va visitar Mislata acompanyada de la seua Cort d'Honor. Al voltant de les dotze del migdia arribava a Mislata la comitiva de la fallera major de València, que van ser rebudes en la mateixa plaça de la Constitució per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el regidor de Festes, Toni Arenas, i el president de l'Agrupació, Manuel Esteve. Després de les primeres paraules de benvinguda, fallera major, cort d'honor i autoritats municipals van pujar al Saló de Plens, on esperaven impacients tots els presidents i falleres majors de les onze comissions de Mislata.

A mesura que anaven sentint els seus noms, les falleres de la Cort d'Honor van anar entrant una a una en l'abarrotat saló de plens i ocupant el seu seient en les bancades de la Corporació Municipal. L'última a entrar va ser Raquel Alario, que va ocupar el seient reservat a la presidència del ple. A continuació, l'alcalde va agrair a la Fallera Major i a la Cort la seua visita i va recordar l'especial intensitat amb la qual es viuen les Falles a Mislata: "Els valencians, i per descomptat els mislaters, vivim les Falles com una manera de manifestar-nos com a poble. Amb la festa fallera expressem la nostra forma de ser i la nostra inquietud per millorar, per començar de zero cada any, amb més il·lusió que l'any anterior".

Per a tancar la seua intervenció, l'alcalde va lliurar a la Fallera Major la clau de la ciutat, "com a símbol de la benvinguda que els mislaters i mislateres sempre farem a les màximes representants de les Falles de València". Quan va acabar l'acte, Raquel Alario va deixar un record del seu pas per Mislata immortalitzant la seua signatura en el Llibre d'Or de l'Ajuntament.

L'Ajuntament va aprofitar la visita de la Fallera Major de València per a presentar el cartell de les Falles de 2017, dissenyat per Miguel Hache, i la guia informativa editada enguany, per primera vegada, per la regidoria de Festes.

Pujar