30 de novembre de 2020 30/11/20

Mislata celebra la festivitat del Santíssim Crist de la Fe

Mislata celebra la festivitat del Santíssim Crist de la Fe - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mislata celebra la festivitat del Santíssim Crist de la Fe - (foto 2)
  Mislata celebra la festivitat del Santíssim Crist de la Fe - (foto 3)
  Mislata celebra la festivitat del Santíssim Crist de la Fe - (foto 4)

  Els últims dos dies de les festes patronals de Mislata són els dedicats als patrons de la ciutat, el Santíssim Crist de la Fe i la Mare de Déu dels Àngels. El del Crist es va celebrar ahir diumenge amb diferents actes religiosos en el seu honor, com la missa major, que va ser oficiada a les dotze del matí i va comptar amb l'actuació de la Coral Ramón Cercós.

  A la vesprada va arribar el torn de la processó del Santíssim Crist. Igual que en la passejà, la imatge del patró va ser portada a coll pels clavaris del Santíssim Crist de la Fe d'Aldaia. Com és tradicional en este dia gran de les festes, les comissions falleres i les cases regionals també participaren en la processó, al costat dels molts feligresos que cada any acudeixen fidels a la cita amb el dia gran del patró.

  Les autoritats municipals, encapçales per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Tradicions, Francisco Herrero, tancaven la comitiva just davant de la banda de música del CIM. A l'arribada de la imatge a la porta de l'església, un castell de focs d'artifici va posar el punt i final a las celebraciones.

  Enguany, el Dia del Crist va quedar un tant deslluit per la suspensió de la mascletà. Els clavaris informaren ahir que, per un defecte de forma en la presentació de la sol·licitud d'autorització, la Delegació del Govern els va denegar el permís per a la disparà d'esta tradicional cita pirotècnica.

  Pujar