22 d’octubre de 2019 22/10/19

Mislata celebra el Campionat Autonòmic de Karate

Mislata celebra el Campionat Autonòmic de Karate - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mislata celebra el Campionat Autonòmic de Karate - (foto 2)
  Mislata celebra el Campionat Autonòmic de Karate - (foto 3)
  Mislata celebra el Campionat Autonòmic de Karate - (foto 4)
  Mislata celebra el Campionat Autonòmic de Karate - (foto 5)
  Mislata celebra el Campionat Autonòmic de Karate - (foto 6)
  Mislata celebra el Campionat Autonòmic de Karate - (foto 7)
  Mislata celebra el Campionat Autonòmic de Karate - (foto 8)

  Mislata compta amb una gran escola de karatekas gràcies al club que regenta José Vidal Benita, que a més és director tècnic de la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana. El club mislater compta, a més, amb una àmplia experiència en l'organització de tornejos i competicions, com la celebrada este passat dissabte, que va reunir en el pavelló del Quint de Mislata a centenars de joves aficionats a este esport.

  Mislata va acollir el Campionat Autonòmic de Karate en les categories de cadet, junior i sub21. I ací es van donar cita un gran nombre de joves d'entre 14 i 20 anys, que van competir per a aconseguir una plaça en el Campionat d'Espanya que se celebrarà el pròxim mes de novembre a Santiago de Compostel·la.

  El campionat es perllongà durant tot el dia i les competicions es dividien en dues modalitats: kata i kumite individual. El club J. Vidal de Mislata va estar representat per 14 esportistes i va aconseguir portar-se set medalles, cinc d'or i dos bronzes.

  Les d'or van ser per als joves Gori Juan, Christian Martínez, Alejandro Lozano, Yuri Sinkovsky i Aura Csongradi, mentre que els bronzes van ser para Cristina Solaz i Paula Sanz.

  L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor d'Esports, Toni Arenas, van assistir el dissabte al campionat celebrat en el pavelló del Quint i van participar en el lliurament de trofeus.

  ocultar
  Mislata celebra el Campionat Autonòmic de Karate
  Pujar