19 d’octubre de 2019 19/10/19

Milers de persones visiten la Fira del Comerç de Mislata en la plaça Major

Milers de persones visiten la Fira del Comerç de Mislata en la plaça Major - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Milers de persones visiten la Fira del Comerç de Mislata en la plaça Major - (foto 2)
  Milers de persones visiten la Fira del Comerç de Mislata en la plaça Major - (foto 3)
  Milers de persones visiten la Fira del Comerç de Mislata en la plaça Major - (foto 4)
  Milers de persones visiten la Fira del Comerç de Mislata en la plaça Major - (foto 5)
  Milers de persones visiten la Fira del Comerç de Mislata en la plaça Major - (foto 6)
  Milers de persones visiten la Fira del Comerç de Mislata en la plaça Major - (foto 7)
  Milers de persones visiten la Fira del Comerç de Mislata en la plaça Major - (foto 8)
  Milers de persones visiten la Fira del Comerç de Mislata en la plaça Major - (foto 9)
  Milers de persones visiten la Fira del Comerç de Mislata en la plaça Major - (foto 10)
  Milers de persones visiten la Fira del Comerç de Mislata en la plaça Major - (foto 11)

  Mislata ha celebrat este cap de setmana una multitudinària Fira del Comerç. Des del divendres a la vesprada i durant tot el cap de setmana, milers de veïns i visitants han passat per la plaça Major per a gaudir de la gran festa del comerç local. Tot i que les altes temperatures del cap de setmana convidaven a anar-se'n a la platja, els mislaters i les mislateres trobaren un moment per a passar-se per la fira, per a satisfacció de l'organització i dels establiments participants, que este matí feien un balanç molt positiu de la fira.

  Especialment animades van ser les nits del divendres i el dissabte, amb ple absolut de les terrasses dels bars de la fira i amb molt públic recorrent el recinte firal, un gran ambient al que contribuiren les actuacions musicals nocturnes. I és que a més de l'atractiu dels expositors, on els comerços locals mostraven els seus productes i serveis, la fira ha comptat amb una programació d'activitats per a atraure a públics de totes les edats.

  La regidora de Comerç, Mayka Tarín, es mostra satisfeta amb el resulta d'esta onzena edició: "el balanç general de la fira és molt positiu, ja que l'assistència de públic ha sigut molt alta i això ha permès als comerciants vendre molt i sobretot donar-se a conèixer davant milers de veïns que poden convertir-se a partir d'ara en nous clients". Encara que en els pròxims dies l'Ajuntament repartirà una enquesta per a conèixer la valoració dels comerços i seguir millorant la fira en anys successius, el sentir general d'ahir a la vesprada era de satisfacció generalitzada.

  A més d'agrair la confiança a totes les tendes locals que han participat en la fira, l'Ajuntament també ha agraït especialment a tots els col·lectius implicats en l'organització de les activitats del cap de setmana: Dansa Beat Crew, la batucada Kolier de Piccolo, el Centre Instructiu Musical o la Ludoteca Pirates. També actuaren en la fira este cap de setmana Mada Soul i Jade Esperence, Cristina Sáez i Álex Mulet i l'Orquestra La Canalla.

  ocultar
  Milers de persones visiten la Fira del Comerç de Mislata en la plaça Major
  Pujar