24 de setembre de 2020 24/9/20

La Marxa contra el càncer recapta 5.700€ per a la investigació oncològica

La Marxa contra el càncer recapta 5.700€ per a la investigació oncològica - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Marxa contra el càncer recapta 5.700€ per a la investigació oncològica - (foto 2)
  La Marxa contra el càncer recapta 5.700€ per a la investigació oncològica - (foto 3)
  La Marxa contra el càncer recapta 5.700€ per a la investigació oncològica - (foto 4)
  La Marxa contra el càncer recapta 5.700€ per a la investigació oncològica - (foto 5)
  La Marxa contra el càncer recapta 5.700€ per a la investigació oncològica - (foto 6)
  La Marxa contra el càncer recapta 5.700€ per a la investigació oncològica - (foto 7)
  La Marxa contra el càncer recapta 5.700€ per a la investigació oncològica - (foto 8)

  Un dels grans atractius de la I Fira de l'Esport que Mislata ha celebrat aquest cap de setmana ha sigut la Marxa contra el càncer, un esdeveniment esportiu i solidari a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). La prova -no competitiva- es va celebrar ahir diumenge al matí, sobre un traçat de 4,5 quilòmetres i amb eixida i meta en la plaça Major, on estava instal·lat el recinte firal.

  Era una de les moltes activitats que hi havia programades per al cap de setmana però va ser, sens dubte, la més multitudinària. Prop de dos mil persones es van donar cita ahir per a gaudir d'un passeig -que alguns van fer corrent- i col·laborar amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer, ja que la marxa formava part del circuit RUNCÁNCER.

  Els dorsals es van vendre al preu de 3€ en gimnasos, clíniques i establiments comercials relacionats amb l'esport i la salut, que entre tots van aconseguir vendre 1.900 unitats, per la qual cosa la recaptació va ascendir a 5.700€. L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor d'Esports, Toni Arenas, van participar en la marxa i en finalitzar la prova van fer lliurament del xec a Pilar Andrés, presidenta de la Junta Local Contra el Càncer de Mislata.

  Tota la recaptació anirà destinada a la investigació oncològica, així com als programes i serveis de l'AECC per a informar, conscienciar, prevenir i diagnosticar de forma precoç aquesta malaltia, recolzant i acompanyant a més els malalts i les seues famílies.

  A més de la prova, la Marxa contra el càncer de Mislata va comptar amb altres atractius, com l'actuació d'una batukada, diferents exhibicions esportives en la plaça Major i el sorteig de nombrosos regals entre els assistents, donats pels clubs esportius de la ciutat i establiments comercials.

  Pujar