5 de juny de 2020 5/6/20

Els majors de la Llar del Quint de Mislata recuperen la seua activitat després de la reforma del local

Els majors de la Llar del Quint de Mislata recuperen la seua activitat després de la reforma del local - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els majors de la Llar del Quint de Mislata recuperen la seua activitat després de la reforma del local - (foto 2)
  Els majors de la Llar del Quint de Mislata recuperen la seua activitat després de la reforma del local - (foto 3)
  Els majors de la Llar del Quint de Mislata recuperen la seua activitat després de la reforma del local - (foto 4)
  Els majors de la Llar del Quint de Mislata recuperen la seua activitat després de la reforma del local - (foto 5)

  Mislata disposa d'una xarxa de llars municipals, distribuïts en diferents punts de la ciutat, on les persones majors es reuneixen diàriament per a fer tot tipus d'activitats. A més de tindre servei de cafeteria i un saló on jugar la partida de cartes o de dòmino, estes llars programen també tallers d'informàtica, de literatura o de manualitats, i disposen de serveis especials per als seus usuaris com per exemple el de perruqueria.

  Un d'ells és la Llar del Quint, situat en la plaça País Valencià, que dóna servei als veïns d'este barri de Mislata. I després de tancar al públic els mesos d'estiu per a executar un projecte de reforma, el centre ha reprès totes les seues activitats "amb un aspecte renovat, més modern i adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda", va explicar ahir l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, en l'acte d'inauguració que va compartir amb tots els socis de la Llar del Quint.

  Acompanyat per la portaveu municipal, Mª Luisa Martínez, la regidora de Persones Majors, Pepi Luján, i el president de la Llar del Sud, José García, Bielsa va visitar les instal·lacions per a comprovar el resultat d'esta "reivindicació" dels majors del Quint i va anunciar el seu compromís de "seguir esforçant-nos perquè els nostres majors tinguen en la seua ciutat cada vegada més recursos i millors serveis, i se senten orgullosos de ser mislaters i *mislateres".

  El projecte de reforma de la Llar del Quint, que ha suposat una inversió de 60.000€, ha servit per a ampliar i renovar la cuina, que no reunia les condicions necessàries per a prestar un servei òptim als usuaris. Quant a l'accessibilitat, s'han renovat els banys i s'han canviat les portes de totes les sales per a adaptar el centre a les persones amb mobilitat reduïda, a més d'introduir elements de seguretat com les portes tallafocs per a les màquines de l'aire condicionat. La reforma s'ha completat amb una mà de pintura, la col·locació de nous revestiments ceràmics i la instal·lació de mobiliari nou.

  Pujar