8 de desembre de 2019 8/12/19

L’avinguda de la Pau iniciarà un procés participatiu a proposta de Compromís

L’avinguda de la Pau iniciarà un procés participatiu a proposta de Compromís - (foto 1)

  El Ple de Mislata aprova per unanimitat la proposta de Compromís per a impulsar un procés participatiu que decidisca l'ús del Parc Santo Domingo de Guzmán. A més, es garantirà la neteja i la seguretat del barri, tal com estableix la moció de Compromís. Javier Gil, portaveu i regidor de Compromís per Mislata, ha explicat que "per fi es fan realitat les demandes històriques de l'associació de veïns de l'avinguda de la Pau".

  La formació valencianista també ha explicat al govern de Bielsa que "la participació no s'improvisa, i que les propostes no poden eixir d'un despatx tal com va passar amb la remodelació de l’avinguda Blasco Ibáñez" ha apuntat Gil. Des de Compromís es mostren satisfets amb el resultat de la votació "hem aconseguit impulsar un procés participatiu amb totes les garanties per a que la participació siga de totes i tots".

  No obstant això, tal com afirma Javier Gil "estarem vigilants per a que efectivament es complisquen tots els punts de la moció, l'avinguda de la Pau no pot esperar més, per això des de hui posem en marxa un seguiment exhaustiu per comprovar l'estat d'execució de la moció i els criteris sobre els quals es configura el procés participatiu".

   

  ocultar
  L’avinguda de la Pau iniciarà un procés participatiu a proposta de Compromís
  Pujar