22 de gener de 2021 22/1/21

L'Aula Universitària Sènior de Mislata inicia un nou curs

L'Aula Universitària Sènior de Mislata inicia un nou curs - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Aula Universitària Sènior de Mislata inicia un nou curs - (foto 2)
  L'Aula Universitària Sènior de Mislata inicia un nou curs - (foto 3)
  L'Aula Universitària Sènior de Mislata inicia un nou curs - (foto 4)
  L'Aula Universitària Sènior de Mislata inicia un nou curs - (foto 5)
  L'Aula Universitària Sènior de Mislata inicia un nou curs - (foto 6)
  L'Aula Universitària Sènior de Mislata inicia un nou curs - (foto 7)
  L'Aula Universitària Sènior de Mislata inicia un nou curs - (foto 8)

  L'Aula Universitària Sènior de Mislata ha iniciat esta setmana en el centre sociocultural La Fàbrica el curs 2017/2018. Es tracta de la cinquena edició d'este ambiciós programa formatiu, que estructura el seu pla a través de xarrades i seminaris sobre tres blocs temàtics: Filosofia, Economia i desenvolupament de l'ésser humà i El setè art.

  El calendari lectiu va arrancar el dilluns amb la visita de la regidora de Persones Majors, Pepi Luján, i amb la presència d'alguns dels professors que enguany impartiran els seus coneixements en l'Aula Universitària Sènior de Mislata. Un d'ells és José Luís García Martínez, que va impartir la primera classe baix el títol: "És possible una veritat sense ètica? Una reivindicació de la filosofia moral".

  L'Aula Universitària Sènior és un dels tres blocs del Programa de Formació Sènior que l'Ajuntament ofereix a les persones majors i que consta de més d'un centenar de cursos, tallers i activitats. Este en concret ofereix formació universitària a veïns de més de 50 anys, i segons va explicar José Luis García abans de la seua classe inaugural, "és gratificant aportar coneixements a estos alumnes amb tanta sed per continuar sabent i estar actius".

  La regidora Pepi Luján explica que l'Aula Sènior "va nàixer amb l'objectiu de donar als majors una informació més exigent i és un orgull que continue estant plena per a aportar coneixements a gent que arriba cada vegada més preparada".

  L'Aula Universitària Sènior és una iniciativa de la Regidoria de Persones Majors de Mislata, que compta amb la col·laboració de l'Associació de Professors Universitaris Jubilats de la Universitat de València, La Florida, INSVACOR i Nemasa.

  Pujar