22 de gener de 2021 22/1/21

L'alcalde rep als joves del Pla de Formació que comencen hui a treballar en l'Ajuntament

L'alcalde rep als joves del Pla de Formació que comencen hui a treballar en l'Ajuntament - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'alcalde rep als joves del Pla de Formació que comencen hui a treballar en l'Ajuntament - (foto 2)
  L'alcalde rep als joves del Pla de Formació que comencen hui a treballar en l'Ajuntament - (foto 3)

  L'Ajuntament de Mislata va convocar fa unes setmanes un nou Pla de Formació dirigit a joves acabats de titular. En concret, el programa municipal incloïa la concessió de 30 beques formatives a realitzar en l'Ajuntament i, després de finalitzar el procés de baremació de les sol·licituds, els primers 15 beneficiaris s'han incorporat hui als diferents departaments municipals, després de ser rebuts per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa.

  A partir de hui, este grup de 15 joves -menors de 30 anys i recentment graduats- podran posar en pràctica els seus coneixements acadèmics i dotar a l'administració del seu caràcter emprenedor i creatiu. L'objectiu d'esta iniciativa municipal, com els ha explicat Bielsa este matí, "és afavorir-vos l'accés al mercat laboral, especialment complicat a l'hora d'aconseguir la primera ocupació, i donar-vos l'oportunitat d'ampliar els vostres coneixements desenvolupant funcions relacionades amb els vostres estudis".

  La durada de les beques serà de tres mesos amb una jornada laboral a temps parcial equivalent al 70%, per la qual percebran un salari de 600€ mensuals. El programa s'ha dividit en dos fases, de manera que hui s'han incorporat els primers 15 joves beneficiaris i l'altra meitat ho farà després de l'estiu, l'1 de setembre.

  En la reunió d'este matí, en la qual ha participat també el regidor de Promoció Econòmica, Alfredo Catalá, els dirigents municipals han animat als joves a aprofitar al màxim esta experiència i els han demanat la seua implicació per a seguir millorant el funcionament de l'administració, perquè açò redundarà en benefici de tota la ciutadania.

  Pujar