8 de març de 2021 8/3/21

L'Ajuntament de Mislata dóna 30 tones d'aliments no peribles a Creu Roja

L'Ajuntament de Mislata dóna 30 tones d'aliments no peribles a Creu Roja - (foto 1)
  • L'Associació de Creu Roja de Mislata ha rebut per part de la regidoria de Serveis Socials aquesta ajuda amb l'objectiu d'arribar al nombre màxim de persones en risc d'exclusió social

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Mislata dóna 30 tones d'aliments no peribles a Creu Roja - (foto 2)

La col·laboració entre l'Ajuntament de Mislata i l'associació local de Creu Roja ha sigut una constant al llarg dels anys, encara que durant aquest 2020, a causa de les dramàtiques circumstàncies de moltes famílies aquesta cooperació s'ha intensificat. Des de la regidoria de Serveis Socials, que dirigeix el regidor Ximo Moreno, s'ha volgut incrementar aquest esforç per a poder arribar a més gent i agilitar l'ajuda a les famílies més necessitades. Com a cometa Moreno, “l'Ajuntament ha volgut aportar el seu granet d'arena amb aquesta donació de 30.000 quilos d'aliments no peribles i que arribaran a més de 600 famílies de Mislata, a més de 200 joguets lúdics i educatius per als xiquets i xiquetes d'aquestes famílies”.

L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, ha destacat el suport, no sols de l'Ajuntament, “sinó de tota la societat civil de la ciutat. La solidaritat que han mostrat associacions festives, culturals, col·legis o empreses entre molts altres, demostra que Mislata és un societat solidària que aposta per ser un poble més igualitari per a tots i totes.”

Al costat de Moreno i Pepi Luján, 2a tinenta d'alcalde, els qui han visitat el magatzem de menjar de Creu Roja Mislata, ha estat el seu president, Asensio Varea, que ha mostrat l'agraïment de tota Creu Roja per el “inestimable suport de l'Ajuntament. Sempre que hem sol·licitat la seua ajuda han estat disposats a tirar una mà. I enguany aqueixa col·laboració ha sigut especialment notable i necessària, ja que la pandèmia està afectant molta més gent i més diversos perfils dels que anteriorment s'acostaven a sol·licitar-nos ajuda”.

Des de Creu Roja Mislata destaquen l'any 2020 com un any molt difícil i complex en el qual han hagut d'augmentar tant el personal laboral com incrementar l'esforç per a captar fons, nous socis i les col·laboració de nous voluntaris, alguna cosa que des de l'associació han aconseguit gràcies a l'enorme solidaritat que mostrat la ciutadania de Mislata.

Pujar